Afișez toate cele 3 rezultate

Show sidebar

Bottega Gold Prosecco 0.75L

109.94lei
Bottega Gold este un sortiment brut proaspăt, cu buchet delicat, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera, culeşi din podgorii situate pe dealurile Valdobbiadene. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, de aceea cultivarea acestor struguri a devenit o tradiţie a zonei. Strugurii sunt culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în tancuri din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea. Fermentaţia durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat. Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.

Bottega Gold Prosecco 1.5L

199.00lei
Bottega Gold se remarcă printr-un buchet expresiv, proaspăt şi delicat, fiind nu doar un aperitiv excelent, ci şi un bun acompaniament pentru preparate pe bază de carne de peşte sau carne albă. Vinul este obţinut din struguri Glera culeşi manual din vii situate pe dealurile Valdobbiadene, unde clima favorizează în mod special acest soi. De fapt, cultivarea sa a devenit o tradiţie a zonei. Mustul este obţinut prin presare uşoară şi e păstrat la temperaturi scăzute în tancuri din inox pentru a-şi păstra prospeţimea, în timp ce procesul de fermentaţie durează 40 de zile şi este efectuat la o temperatură controlată de 14-15°C, folosind metoda Charmat.

Bottega Rose Gold Spumante 1.5L

229.00lei
Captivantul sortiment italian este caracterizat de un buchet fructat, proaspăt şi armonios, completat excelent de perlajul fin, care transformă vinul în alegerea perfectă pentru zilele calde de vară. Personalitatea versatilă recomandă savurarea sa alături de preparate diverse, însă cel mai bine se potriveşte cu mâncăruri vegetariene, sushi, peşte sau brânzeturi. Strugurii Pinot Noir care intră în compoziţia vinului sunt atent selecţionaţi şi culeşi manual din zone situate în nordul Italiei. Producătorii folosesc metoda Charmat de fermentare secundară în tancuri din oţel inoxidabil, la o temperatură controlată de 14°C timp de 60-90 de zile pentru a desăvârşi caracterul sortimentului.